A fost activat Planul Roșu de Intervenție: accident rutier pe DN 10, între un microbuz care transporta copii și un autoturism

Data:

Marți, 25 aprilie, între localitățile Măgura și Ciuta din județul Buzău, a avut loc un accident rutier între un microbuz de transport persoane și un autoturism pe DN 10, activându-se Planul Roșu de Intervenție.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială transport personal şi victime multiple, 1 ambulanţă SMURD şi 4 ambulanţe SAJ. În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD“, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Conform informațiilor comunicate de Instituția Prefectului Buzău, microbuzul transporta copii.

Plan Roşu activat la ora 13,36, în urma unui accident produs pe DN 10, km 27+800. Din primele date, în accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz ce transporta copii”, a anunţat Instituţia Prefectului Buzău.

Surse neoficiale menționează că trei copii și un adult din celălalt autoturism implicat în accident ar fi suferit răni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...