A fost activat Planul Roșu de Intervenție: accident rutier pe DN 10, între un microbuz care transporta copii și un autoturism

Cele mai citite

Marți, 25 aprilie, între localitățile Măgura și Ciuta din județul Buzău, a avut loc un accident rutier între un microbuz de transport persoane și un autoturism pe DN 10, activându-se Planul Roșu de Intervenție.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială transport personal şi victime multiple, 1 ambulanţă SMURD şi 4 ambulanţe SAJ. În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD„, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Conform informațiilor comunicate de Instituția Prefectului Buzău, microbuzul transporta copii.

Plan Roşu activat la ora 13,36, în urma unui accident produs pe DN 10, km 27+800. Din primele date, în accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz ce transporta copii”, a anunţat Instituţia Prefectului Buzău.

Surse neoficiale menționează că trei copii și un adult din celălalt autoturism implicat în accident ar fi suferit răni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie