A fost activat Planul Roșu de intervenţie: accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule și 19 persoane

Cele mai citite

La km 94 de pe A2, Calea 1, a avut loc un accident rutier implicând 4 autovehicule și 19 persoane, ceea ce a determinat activarea Planului Roșu de intervenţie. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 16:05 și a avut ca rezultat transportul a 5 victime la unitățile spitalicești cele mai apropiate, dintre care 2 au fost transportate de ambulanțele SAJ, iar 3 au fost preluate de autospecialele Smurd.

Din totalul de 19 persoane implicate, 15 se aflau într-un microbuz, una într-un monovolum, alta într-un autotren și două într-o autoplatformă. În plus, 5 persoane care nu au suferit răni grave au necesitat îngrijiri medicale.

La intervenția de la locul accidentului au participat o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD de la Secția Dragalina, un echipaj SMURD de la stația Fundulea (Secția LehliuGară), un echipaj SMURD cu o autospecială ATPVM de la Detaşamentul Călărași și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași.

La ora 16:14, Planul Roșu a fost activat la nivel județean, însă a fost dezactivat la ora 16:45, în urma transportului a 5 victime conștiente cu traumatisme ușoare la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie