A fost activat Planul Roșu de intervenţie: accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule și 19 persoane

Data:

La km 94 de pe A2, Calea 1, a avut loc un accident rutier implicând 4 autovehicule și 19 persoane, ceea ce a determinat activarea Planului Roșu de intervenţie. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 16:05 și a avut ca rezultat transportul a 5 victime la unitățile spitalicești cele mai apropiate, dintre care 2 au fost transportate de ambulanțele SAJ, iar 3 au fost preluate de autospecialele Smurd.

Din totalul de 19 persoane implicate, 15 se aflau într-un microbuz, una într-un monovolum, alta într-un autotren și două într-o autoplatformă. În plus, 5 persoane care nu au suferit răni grave au necesitat îngrijiri medicale.

La intervenția de la locul accidentului au participat o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD de la Secția Dragalina, un echipaj SMURD de la stația Fundulea (Secția LehliuGară), un echipaj SMURD cu o autospecială ATPVM de la Detaşamentul Călărași și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași.

La ora 16:14, Planul Roșu a fost activat la nivel județean, însă a fost dezactivat la ora 16:45, în urma transportului a 5 victime conștiente cu traumatisme ușoare la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...

La ACSO Viitorul Pantelimon se cresc campioni!

Echipa U15 de la ACSO Viitorul Pantelimon a fost...