A bătut-o până a pierdut copilul!

Date:

Efectivele grupei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil Slobozia au fost sesizate recent, prin sistemul unic 112, despre faptul că pe str. Crişan, în faţa imobilului cu nr. 28, o femeie este agresată fizic de un bărbat. Deplasându-se la locul indicat, jandarmii au identificat-o pe P. Nicoleta, care a declarat că a fost bătură de concubinul său, acesta fiind în casă. Deoarece persoana vătămată era însărcinată şi acuza dureri în zona abdominală a fost condusă la Spitalul Slobozia unde a fost internată pe secţia Ginecologie cu diagnosticul „treigestă sarcină 23 săptămâni, iminenţă avort, T.C.C. acut închis şi contuzii toracice“.

Persoana agresoare a fost identificată ca fiind: C. Georgian, de 30 de ani, din Slobozia, căruia jandarmii i-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi „loviri şi alte violenţe“ , ce vor fi înaintate pentru continuarea cercetărilor către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Persoana vătămată a depus plângere împotriva agresorului, menţionând că se va deplasa la Serviciul de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...