87 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov si in alte sapte judete

Data:

Politistii au declansat, joi dimineata, doua actiuni de amploare pentru destructurarea unei retele de evazionisti si a uneia care se ocupa cu furtul de combustibil. Trei politisti, un jandarm si un pompier sunt supectati ca protejau reteaua de hoti.

In zorii zilei, politistii bucuresteni au efectuat 13 perchezitii in Capitala si in judetele Ilfov, Arges, Galati, Neamt si Vrancea. Ei cauta 17 membrii ai unei retele acuzati ca au creat un prejudiciu de peste 500.000 de euro. Gruparea se folosea de patroni de fatada si achizitionau marfuri prin intermediul unor firme fantoma. Acestia achitau produsele cu cecuri fara acoperire.

Alte 74 de perchezitii au loc in patru judete. Politistii si procurorii anticoruptie sunt pe urmele unor retele specializate in furtul de produse petroliere din conducte magistrale. Oamenii legii au descins in mai multe locuinte din judetele Arges, Dambovita, Olt si Teleorman. Din primele informatii provenite de la anchetatori, membrii gruparilor sunt suspectati ca furau produse petroliere din conducte magistrale. Au fost emise mandate de aducere pentru 70 de persoane. Mai mult de jumatate erau direct implicate in sustragerea de produse petroliere. Combustibilul furat era vandut, apoi, detinatorilor de utilaje agricole. Procurorii DNA au informatii potrivit carora hotii erau protejati de trei politisti, un pompier si un jandarm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...