80 de locuri pentru copii la Grădiniţa de pe strada Bobâlna

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

gradi 1gradi 2Problema locurilor insuficiente din grădiniţe pentru copiii din Ploieşti este pe cale de a se rezolva, fie şi parţial. Primăria municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic Investiţii a dat în folosinţă, la începutul lunii noiembrie, o unitate nouă destinată preşcolarilor, pe strada Bobâlna. În noul imobil va funcţiona o grădiniţă cu program normal, având o capacitate de patru grupe de preşcolari. Valoarea investiţiei a fost de 1.200.000 de lei, fondurile fiind alocate de la bugetul local al municipiului Ploieşti. Grădiniţa a fost inaugurată săptămâna trecută în prezenţa autorităţilor locale, când a avut loc recepţia clădirii. În această săptămână, grădiniţa urmează să fie dotată şi cu mobilier. Noul imobil destinat preşcolarilor trebuia să fie gata încă din vară, însă constructorul a fost cel care a întârziat lucrările, aşa că unitatea de învăţământ în care îşi vor desfăşura activitatea patru grupe de grădiniţă, a câte 20 de copii fiecare, a fost inaugurată abia săptămâna trecută, când primarul municipiului, Andrei Volosevici, şi educatoarele au „verificat“ calitatea lucrărilor, fiind cu toţii foarte încântaţi de noul imobil, în curte fiind amenajat şi un loc de joacă modern pentru copii. De asemenea, la Ploieşti, o altă grădiniţă se află în construcţie, pe strada Mărăşeşti. Cu toate acestea, în localitatea prahoveană ar mai fi nevoie de alte câteva imobile pentru preşcolari. În acest sens, reprezentanţii municipalităţii au identificat deja, în cartierul 9 Mai, o clădire care ar putea fi transformată în grădiniţă, anul viitor.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img