8 Martie, zi speciala si pentru femeile calarasene

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"


Chiar daca 8 Martie a trecut, nu pot incepe acest articol fara a dedica mamei mele si tuturor mamelor din aceasta lume cateva ganduri de Ziua Femeii, pentru ca atunci cand ne simtim nesiguri, cand ne este frica si nu avem langa noi ajutor de nadejde, cand ne este foame, cand ne este frig, cand simtim nevoia sa ne ingrijeasca cineva ranile sufletesti si trupesti, cand avem nevoie de ocrotire si de iubire, cand suntem singuri si ne este teama, vrem ca langa noi sa se afle mama. Sa ne ocroteasca si sa ne ofere ceea ce numai ea poate, in modul cel mai sincer si cel mai curat: dragostea. Orice frunza se afla ocrotita in copacul ei, orice raza doreste sa stie ca soarele o are in grija, cum orice copil isi doreste mama alaturi. Mama este fiinta careia ii suntem datori cu un respect profund, careia ii multumim pentru faptul ca ne-a adus pe lume si ca alaturi de Dumnezeu a contribuit la existenta noastra, daruindu-ne cel mai frumos cadou pe care il putem primi cu inima deschisa: viata. Tot ceea ce avem si tot ceea ce vom avea, trecutul, prezentul si viitorul, il datoram mamei, cel mai de pret cuvant si bucuria vietii noastre.

Femeia, sarbatorita si la Calarasi de 8 Martie

Nu intamplator am inceput acest articol cu niste ganduri dedicate mamelor. Se stie ca pana in decembrie 1989 se vorbea de Ziua Mamei, prilej cu care se organizau spectacole dedicate mamelor. Dupa Revolutia din 1989, Ziua Mamei este inlocuita cu Ziua Femeii. In aceasta zi, orice femeie doreste sa fie rasfatata atat de iubit, sot, cat si de copii, rude si chiar colegi. Este ziua in care femeia este sau ar trebui sa fie ridicata pe piedestalul unei regine, sa primeasca flori in semn de respect si multumire. Emanciparea si independenta financiara a femeilor au impus ca „moda“ de ziua femeii, participarea la spectacole de striptease masculin sau la „petreceri intre fete“. Un mare ganditor francez spunea ca femeia este „cea mai frumoasa jumatate a lumii“.

La Calarasi, startul sarbatoririi Zilei Femeii l-au dat femeile din PSD, pe 4 martie

Aproximativ 400 de membri PSD au petrecut la restaurantul Intim „Ziua femeii”. Atmosfera placuta de socializare, muzica, momentul unei parade a modei, totul a facut ca distractia sa fie pe masura. Organizatori, deputatii Oana Niculescu Mizil si Dumitru Boabes. De mentionat ar fi faptul ca evenimentul i-a adus la masa rotunda pe majoritatea filialelor judetene PSD. Petrecerea s-a incheiat undeva spre ora 2.00 dimineata.

Barbatii PDL si-au aniversat femeile pe 6 martie

Si aici, cum era firesc, femeile au petrecut in aceeasi atmosfera placuta si tot la restaurantul Intim. Muzica buna de petrecere a facut ca cele aproximativ 250 de femei sa se simta, chiar si pentru o zi, cele mai rasfatate. Organizatori, presedintele Marian Dinulescu impreuna cu echipa sa. De asemenea, petrecerea a tinut aproape pana in zori.

Ultimii, dar nu si cei din urma, au fost barbatii PNL, pe 9 martie

Femeile liberale, aproximativ 150, au incheiat „stagiunea“ dedicata Zilei Femeii. Doamnele si domnisoarele liberale au petrecut la fel de bine, la restaurantul POEM. Muzica de petrecere, concursul de dictie si karaoke au facut deliciul publicului, castigatoarele celor doua concursuri fiind premiate pe masura talentului. Organizatorii, presedinta OFL Camelia Croitoru, Dan Dragulin si Florea Olaru, au oferit si o tombola la care participantele au luat premii destul de substantiale. Evenimentul dedicat Zilei Femeii s-a incheiat la miezul noptii.
Marga Culea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img