75 de străzi din Slobozia vor fi reabilitate

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

IMG_704075 de străzi din municipiul Slobozia vor intra, de anul viitor, într-un proces de reabilitare şi modernizare. Lucrările vor fi executate de Tehnologica Radion, contractul cu această firmă urmând să fie semnat în perioada imediat următoare.
Lucrările se vor desfăşura pe o perioadă de patru ani, valoarea acestora ridicându-se la peste 300 de miliarde lei vechi.
Străzile vor fi reabilitate în funcţie de importantă, dar şi de gradul de degradare pe care îl prezintă, exemple fiind strada Cloşca, Domniţa Bălaşa, Cartierul de Vest, urmând ca restul să fie reabilitate pe parcurs şi în funcţie de banii pe care îi va avea municipalitatea în fiecare an.
Primăria are în vedere şi reabilitarea străzilor din cartierul Slobozia Nouă, lucrările urmând să înceapă anul viitor, imediat ce timpul va permite acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img