50 de cupluri de pensionari călărăşeni au vizitat Parlamentul

Data:

Marţi, 13 octombrie, cuplurile de aur ale Călăraşiului au asistat la un eveniment istoric.

Ca urmare a generoasei iniţiative a deputatului de Călăraşi, Eugen Nicolăescu, cuplurile care au aniversat 50 de ani de la căsătorie anul acesta au fost premiate, de Zilele Municipiului Călăraşi, cu o excursie în Palatul Parlamentului. Programul de vizită a inclus prezentarea renumitelor săli Drepturile omului, Galeria de Onoare, Nicolae Bălcescu, Nicolae Iorga, AL.I.Cuza, Ion I.C.Brătianu, C.A.Rosetti, impunătoarea Sală a Unirii, precum şi Plenul Camerei Deputaţilor  unde călărăşenii au putut urmări votul parlamentarilor.
Marga Culea

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...