5 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii giurgiuveni

5 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii giurgiuveni

Polițiștii giurgiuveni au pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele a 5 bărbați din comuna Clejani, județul Giurgiu, condamnați la pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și infracțiunii de lovire.

În data de 7 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale au organizat și executat o acțiune pe linie de urmăriți, pe raza comunei Clejani, județul Giurgiu, care a vizat punerea în executare a unor mandate de arestare preventivă.

Cu această ocazie au fost depistați 5 bărbați, cu vârstele cuprinse între 26 și 40 de ani, toți din comuna Clejani, județul Giurgiu, pe numele cărora, Curtea de Apel București a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Astfel, 4 dintre aceștia sunt condamnați la 1 an și 6 luni, 1 an, 7 luni și 23 zile, 1 an, 5 luni și 12 zile, respectiv 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar altul este condamnat la 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire.

Cele cinci persoane depistate au fost conduse la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare, ulterior fiind depuse în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.