42 de secţii de votare speciale în Ilfov

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Pe raza judeţului Ilfov vor fi amenajate 202 secţii de votare şi 42 de secţii de votare speciale pentru alegerile prezidenţiale, iar prin ordin al prefectului a fost realizată numerotarea secţiilor de votare.
Potrivit datelor oficiale, în fiecare din cele 40 de localităţi ale judeţului va fi amenajată câte o secţie specială, excepţie făcând localităţile Voluntari şi Dragomireşti Vale, unde vor fi amenajate câte două secţii speciale.
O secţie de votare specială se va afla în incinta Aeroportului Otopeni – corpul de legătură dintre terminalele plecări şi sosiri internaţionale.
Până în prezent, autorităţile din Ilfov au comunicat Autorităţii Electorale Permanente delimitarea, respectiv stabilirea şi numerotarea fiecărei secţii de votare, precum şi alte date relevante privind imobilul în care se va desfăşura procesul electoral.
Autorităţile au asigurat sediul Biroului Electoral Judeţean (BEJ) – care va funcţiona în Prefectura Ilfov – şi a asigurat dotarea tehnică şi materială pentru buna funcţionare a acestuia. De asemenea, s-a făcut comanda şi a fost confecţionată ştampila BEJ.
Biroul Electoral Judeţean Ilfov este format din preşedinte judecător Iosif Marius, locţiitor judecător Spânu Ovidiu, judecător Monica Cipariu – membru, şi Anca Alexandrescu – reprezentant al Autorităţii Electorale Permanente, membru. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img