4 autoturisme implicate într-un accident între localitățile Slobozia și Bucu

4 autoturisme implicate într-un accident între localitățile Slobozia și Bucu
Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 14:20, la un accident rutier produs pe DN 2A, între localitățile Slobozia și Bucu. În accident au fost implicate două autoutilitare și două autoturisme, în care se aflau 5 persoane, din care a rezultat o victimă rămasă încarcerată.
La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Slobozia.
Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex feminin în vârstă de 50 de ani, rămasă încarcerată în unul din autoturisme, ulterior aceasta a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia de un echipaj al SAJ Ialomița, pentru investigații medicale suplimentare.
Celelelte persoane au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior au refuzat transportul la spital.
Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.