4 autoturisme implicate într-un accident între localitățile Slobozia și Bucu

Date:

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 14:20, la un accident rutier produs pe DN 2A, între localitățile Slobozia și Bucu. În accident au fost implicate două autoutilitare și două autoturisme, în care se aflau 5 persoane, din care a rezultat o victimă rămasă încarcerată.
La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Slobozia.
Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex feminin în vârstă de 50 de ani, rămasă încarcerată în unul din autoturisme, ulterior aceasta a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia de un echipaj al SAJ Ialomița, pentru investigații medicale suplimentare.
Celelelte persoane au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior au refuzat transportul la spital.
Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...