Doi copii și bunicul lor au fost spulberați de o mașină chiar la ieșirea dintr-un complex rezidențial

În această dimineață, la ora 8:30, în parcarea complexului ConfortCity, din Popești-Leordeni, a avut loc un grav accident. Mai multe imagini surprinse de o cameră de supraveghere, pe care se poate vedea cum șoferul unei mașini se grăbește să treacă de barierele ridicate în parcare, deși un bărbat, identificat ulterior drept bunicul minorilor, traversa împreună cu doi copii strada, au fost trimise de către un ascultător la Europa FM.

În timp ce unul dintre copii a fost luat în brațe, celălalt minor a ajuns sub roțile mașinii.

Potrivit martorilor oculari, micuțul are toracele strivit și prezintă suspiciune de mână și clavicula rupte.

Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au transportat la Spitalul Marie Curie policontuzionat, în stare stabilă și urmează să fie operat de urgență de un chirurg ortoped.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Popești Leordeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

“În comuna Popești-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcției de mers, ar fi acroșat 3 pietoni.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat și a unui minor aceștia fiind transportați la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează reprezentanții poliției.

Pe pagina de Facebook a locatarilor din cartier a fost postat un mesaj din care rezultă că șoferul ar fi recurs la acest gest pentru a nu plăti taxa de administrare a sistemului de acces controlat:

Există în complex oameni care ies cu mașina în spatele altor mașini, ca să nu plătească o taxă de câțiva lei, pe care oricum îi folosim pentru investiții în complex. Am încercat să reducem acest fenomen prin montarea de limitatoare de viteză la ieșire pe bariera din dreapta, însă și așa unii oameni insistă să facă acest gest stupid.

Astăzi, din cauză că nu a vrut să plătească o taxă de câțiva lei și a încercat să forțeze ieșirea la bariere, posesorul unei mașini nu tocmai ieftine a dat peste un locatar și doi copii. Bunicul era lovit la cap, copilul 2 a scăpat din ce am văzut, era bine de dimineată, celalalt grav lovit.

Clavicula ruptă, torace rupt, mâna ruptă, l-a luat salvarea în jur de ora 9:30 -10:00, altceva nu știm. La ora 9 când am plecat spre serviciu, era undeva jos pe asfalt, plângea permanent. Șoferul cred că stătea pe telefon, oricum a forțat nota să treacă după o altă mașină, ca să nu plătească costul staționării în interiorul complexului”, povestesc locatarii.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Leave a Reply

Your email address will not be published.