Accidente rutiere

Data:

În cursul zilei de 17 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza municipiului Urziceni s-au produs două accidente rutiere soldate cu vătămarea corporală a două persoane.

accident rutier

Primul accident s-a produs în jurul orei 07.30, pe o trecere de pietoni din centrul oraşului. În fapt, în timp ce o femeie de 37 de ani, din localitate, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, prevăzută cu marcaj transversal şi indicatoare rutiere, a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat de aceeaşi vârstă, din comuna Jilavele.

La un interval de doar două ore, s-a produs cel de-al doilea accident rutier. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că de această dată, în timp ce un localnic de 53 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 25 de ani, din judeţul Constanţa.

În urma celor două evenimente rutiere a rezultat vătămarea corporală a pietonilor, care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...