3.400 euro şi 1.100 dolari, confiscaţi la Biroul vamal Otopeni

Data:

Lucrătorii vamali de la Biroul vamal Otopeni – Călători au descoperit nedeclaraţi 3.400 euro şi 1.100 dolari asupra unui cetăţean român, bani care urmau să fie scoşi ilegal din ţară.
Duminica, 3 iulie, în jurul orei 09.45, s-a prezentat la Biroul vamal Otopeni – Călători un cetăţean român, O.S., în vârstă de 55 ani, care circula pe ruta Bucureşti – Tel Aviv şi care declarase la trecerea frontierei că are în posesie suma de 7 000 euro.
În urma controlului vamal, lucrătorii vamali au descoperit asupra cetăţeanului respectiv, în plus, suma de 3.400 euro şi 1.100 dolari.
Conform prevederilor legale în vigoare, autoritatea vamală a luat măsura confiscării celor 3.400 euro şi 1.100 dolari nedeclaraţi, precum şi a sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 3.000 lei a cetăţeanului în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...