200 locuri de muncă în Spania

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

În luna februarie 2010, mai mulţi angajatori din Spania oferă 200 locuri de muncă în agricultură, la cules căpşuni. Salariul este de 37 euro brut pe zi şi un program de lucru de minim 6 ore pe zi, 37 ore pe săptămână.
Cerinţele angajatorilor sunt ca solicitantul să aibă experienţă în agricultură şi să fie apt pentru munca grea, în spaţiu neacoperit. Vârsta persoanelor interesate trebuie să fie cuprinsă între 18-45 ani. Cazarea este asigurată de către angajator, cu menţiunea că nu există posibilitatea de cazare pentru solicitanţi/bărbaţi în cadrul firmei.
Durata contractului este de 3 luni şi ea se va desfăşura în perioada 01.03.2010-01.06.2010. Termenul de depunere a dosarelor fiind  21.01.2010.
Persoanele care doresc să participe la bursa locurilor de muncă din 04.02- 05.02.2010, pentru Spania, la cules de căpşuni, sunt rugate să depună un CV model Europass, la consilierul Eures, doamna Arsenescu Mirela, din cadrul AJOFM Călăraşi, str. 13 Decembrie, nr. 12, până la data de 20.01.2010, în vederea centralizării şi trimiterii la ANOFM a CV-urilor primite. Trebuie menţionat că cei interesaţi trebuie să depună la AJOFM, CV-ul în limba română şi redactat pe calculator.
Marga Culea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img