2 000 parfumuri, reţinute de lucrătorii vamali la B.V. Giurgiu

Cele mai citite

Lucrătorii vamali giurgiuveni au descoperit şi reţinut, de la o cetăţeană română în vârstă de 28 ani, aproximativ 2 000 parfumuri, nedeclarate la intrarea în UE şi susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 17.000 lei.

În data de 24 iunie 2011 a avut loc o acţiune de supraveghere şi control a echipei mobile din cadrul D.J.A.O.V. Giurgiu. Ca urmare a acestei acţiuni, inspectorii vamali au reţinut, în vederea confiscării, de la cetăţeana română B.M., în vârstă de 28 ani, care circula cu autocarul pe ruta Turcia – România, aproximativ 2 000 flacoane apă de parfum şi apă de toaletă purtând semnele distinctive ale firmelor Burberry, Chanel, Christian Dior, Dolce Gabana, Georgio Armani, Givenchy, Hugo Boss şi Paco Rabane. Parfumurile, cu o valoare de aproximativ 17 000 lei, aveau aspect de comercializare, erau susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală şi nu au fost declarate la intrarea în U.E.
Conform prevederilor legale în vigoare, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cunatum de 3 000 lei, iar bunurile susceptibile a fi contrafăcute au fost reţinute de către autoritatea vamală în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie