16 filiale PDL Dâmboviţa dizolvate din ordinul lui Liviu Negoiţă

Date:

liviu-negoitaJoi, 27 iunie, conducerile a 16 organizaţii locale PDL din Dâmboviţa au fost dizolvate, decizie anunţată de purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu. În urmă cu câteva zile Liviu Negoiţă s-a întâlnit cu primarii din Dâmboviţa care l-au criticat pentru că l-a demis pe Florin Popescu din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale şi s-a autonumit lider interimar.

Printre cei 16 preşedinţi de organizaţii locale care şi-au pierdut funcţia sunt şi trei primari, cei din Brăneşti, Glodeni şi Hulubeşti.
Deşi purtătorul de cuvânt al PDL a ţinut să precizeze că schimbările făcute nu au legătură cu discuţiile avute la şedinţa în care primarii i-au reproşat noului preşedinte interimar al organizaţiei, Liviu Negoiţă, că i-a luat locul lui Florin Popescu dar nu va avea aceleaşi rezultate.

Stenogramele din şedinţa respectivă arată însă că primarul din Glodeni a fost unul dintre cei mai vocali critici ai lui Negoiţă. „Prin Florin Popescu s-au făcut 38 de primari (…) Vii dumneata aici, nu ne cunoşti şi ne bagi pumnul în gură“, i-a reproşat primarul din Glodeni lui Liviu Negoiţă.
Astfel, au fost dizolvate birourile locale ale PDL din Aninoasa, Brăneşti, Comişani, Doiceşti, Glodeni, Răzvad, Şotânga, Ulmi, Vulcana Băi, Vulcana Pandele, Pucioasa, Potlogi, Sălcioara, Crângurile, Raciu şi Hulubeşti.
În urmă cu câteva săptămâni conducerea centrală a PDL a decis înlocuirea lui Florin Popescu de la şefia PDL Dâmboviţa cu Liviu Negoiţă. Lui Florin Popescu i s-a reproşat faptul că nu funcţionează organizaţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...