1,300 de familii în dificultate vor primi „Cutia cu Bucurie” cu alimente de bază, de la Crucea Roșie Română și Carrefour România

Data:

„Cutia cu Bucurie” este o nouă campanie umanitară realizată de Crucea Roșie Română și Carrefour România, parteneri de mai bine de peste 10 ani. Demersul este realizat și de Green PC Ambalaje, ce a asigurat producția cutiilor rezistente la transferul prin toată țara.

„Cutia cu Bucurie” conține alimente de bază greu perisabile: făină, mălai, ulei,  orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiți, conserve de fructe etc., și va ajunge la 1,300 de familii în dificultate, înainte de Crăciun. În total, peste 18,200 de alimente vor fi distribuite în 26 de județe ale țării.

În fiecare dintre cele 26 de județe implicate în proiect vor fi pregătite 50 de pachete cu alimente care vor fi distribuite de către voluntarii Crucii Roșii Române direct la ușa beneficiarilor.

„Familiile din comunitățile vulnerabile, și așa greu încercate de lipsuri materiale, trec în această perioadă de pandemie prin cele mai dificile momente. Aceste familii se luptă tot mai mult cu sărăcia, iar asigurarea hranei zilnice a devenit cea mai mare provocare pentru ei.  Am primit cu bucurie inițiativa partenerului nostru tradițional, Carrefour România, de a le veni în ajutor cu pachete generoase cu alimente de bază. Suntem onorați să avem alături de noi parteneri generoși și implicați în problemele comunității.”– Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

„În calitatea noastră de furnizori de bunuri esențiale, ne dorim să facem accesibile alimentele cât mai multor oameni. A putea oferi hrană pentru a ajuta aceste familii aflate în dificultate, înseamnă a-i ajuta să se simtă mai puțin vulnerabili și a le satisface o nevoie de bază, ambele, aspecte atât de importante pentru o viață normală. De mulți ani deja, ne alăturăm eforturilor Crucii Roșii și continuăm să fim ghidați de puterea solidarității în fața greutăților. De această dată, punem umărul împreună, pentru ca cele 1300 de familii beneficiare ale “Cutiei cu Bucurie” să depășească situația dificilă în care se află și să le dăm încredere să meargă înainte.” – Anca Damour, Membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

“Cutia cu Bucurie” va ajunge în perioada 27 noiembrie – 15 decembrie la familii nevoiașe din județele: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Primarul orașului Balș a oficializat semnarea contractului pentru construcția a 30 de apartamente, situate pe strada Cireșului

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a oficializat semnarea contractului...

Mafia fierului vechi din Călăraşi a primit o lovitură serioasă după vizita Gărzii de Mediu la Sărulești

Inspectorii Gărzii de Mediu, împreună cu forţele de ordine...

Un protest împotriva obținerii de vize de flotanta avut loc în Balta Albă

Circa 50 de rezidenți din comuna Balta Albă, situată...