Consolidarea Teatrului Valah din Giurgiu, un proiect de aproape trei milioane de lei

Cele mai citite

Proiect de renovare a Treatrului Valah din Giurgiu
Proiect de renovare a Treatrului Valah din Giurgiu

Structura de rezistenta a cladirii Teatrului Valah din Giurgiu este deficitara si fundatia teatrului nu mai prezinta siguranta, de aceea Consiliul Judetean Giurgiu a aprobat un proiect de reconsolidare a cladirii institutiei de cultura si renovarea salilor de spectacol.

 ”Cladirea Teatrului Valah a fost construita prin anul 1966 si, in timp, au fost defectiuni la sistemul de canalizare din zona, apa s-a infiltrat si practic a spalat terasamentul pe care se sprijina centura de fundatie si rezistenta a cladirii si aceasta nu mai prezinta siguranta”, a declarat, administratorul Teatrului Valah din municipiul Giurgiu, Gheorghe Penciu.

El spune ca in aceasta situatie, cladirea teatrului trebuie consolidata, iar Consiliul Judetean Giurgiu, care are in administrare Teatrul Valah, a aprobat un proiect care se va derula in urmatorii ani pentru consolidarea cladirii si renovarea unor sali de spectacol, in valoare de aproximativ trei milioane de lei.

 Lucrarile vor incepe in aceasta primavara si o parte dintre acestea, ce vizeaza renovarea si modernizarea salii mici de spectacol, sunt prevazute a fi incheiate in primavara anului viitor, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img