12 unităţi de învăţământ din județul Călărași nu au autorizaţii de funcţionare

12 unităţi de învăţământ din județul Călărași nu au autorizaţii de funcţionare

inceput de an scolarCu două săptămâni înaintea deschiderii anului de învăţământ, 12 şcoli din judeţul Călăraşi nu au autorizaţii de funcţionare.
„Cele mai complicate probleme se găsesc la câteva unităţi din localităţile Răzvani, Vasilaţi, Dragoş-Vodă, Gălbinaşi, Chirnogi şi Fundeni. Printre deficienţele grave se regăseşte şi lipsa unor grupuri sanitare. În unele cazuri, cu ajutorul autorităţilor locale, aceste probleme ar putea fi remediate“, a precizat prof. Constantin Croitoru, inspector şcolar în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi. La nivelul judeţului funcţionează 96 de unităţi cu personalitate juridică. Dintre acestea, 68 au autorizaţii de funcţionare, 16 sunt în curs de autorizare, iar 12 nu deţin un astfel de document. Pe 16 septembrie, 47.400 de elevi din învăţământul preuniversitar şi preşcolari sunt aşteptaţi în bănci.

Alte articole similare

The post 12 unităţi de învăţământ din județul Călărași nu au autorizaţii de funcţionare appeared first on SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments