12 politisti din Giurgiu au participat la actiunea „Let’s do it Romania”

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

La actiunea nationala de sambata, „Let’s do it Romania“, care a avut ca scop strangerea gunoaielor, au participat si 12 politisti din cadrul Serviciului de Interventie Rapida Giurgiu.

Obiectivul a fost curatarea simultana, intr-o singura zi, a cat mai multor zone din tara noastra.

Politistii care au participat voluntar la actiune au avut de curatat zona Colibasi, din judetul Giurgiu. Impreuna cu reprezentantii locali si cu elevii din localitate,

Politistii din Giurgiu la actiunea de colectare a deseurilor
Politistii din Giurgiu la actiunea de colectare a deseurilor

acestia au strans in total 12 tone de deseuri. Ambalajele de plastic si hartie precum si resturile menajere au fost puse in saci speciali, pentru fiecare categorie in parte.

Aceasta activitate de colectare a deseurilor a reprezentat o activitate de protejare a naturii.

Andreea Chicuş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie