11 persoane au fost prinse cand incercau sa sustraga componente de cale ferata ce apartineau CFR Fundulea, din judetul Calarasi

Cele mai citite

Hoti prinsi la furat de sine de cale ferata
Hoti prinsi la furat de sine de cale ferata

Agentii Postului de Politie Transporturi Feroviare Lehliu, in cooperare cu politisti din cadrul Politiei Fundulea, posturilor de politie Tamadau si Belciugatele, jandarmi si agenti de paza, au organizat o actiune in statia CFR Fundulea pentru prevenirea si combaterea furturilor din infrastructura feroviara.

In timpul activitatilor desfasurate, in depozitul de materiale CFR Fundulea a fost surprins un grup de mai multe persoane care demontasera de pe traversele din beton materiale marunte de cale si pregateau o sina de 15 metri, in vederea incarcarii in caruta.

Pentru prinderea acestora, au fost somati legal si s-a facut uz de arma in plan vertical, fara a fi inregistrate victime.

S-a reusit astfel identificarea a 11 persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 45 ani, toate din Orasul Fundulea, de la care au fost recuperate bunuri in valoare de peste 4300 de lei, care au fost restituite organelor CFR.
Cercetarile sunt continuate de Postului de Politie Transporturi Feroviare Lehliu sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat si furt calificat, urmand a fi luate masuri legale cu privire la suspecti.

Ultimele articole

Site-ul companiei CFR Călători, nefuncțional în această noapte

Site-ul CFR Călători nu va funcţiona în intervalul 6 noiembrie, ora 23:00 - 7 noiembrie a.c., ora 04:00, perioadă...

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ