„Smecheriile“ lui Liviu Dragnea blocheaza 13 proiecte finantate cu fonduri UE din zona Bucuresti Ilfov

Cele mai citite

13 proiecte finanţate cu fonduri UE din zona Bucureşti Ilfov riscă să fie anulate din cauza neregulilor descoperite în gestionarea fondurilor europene în Teleorman.
Este vorba în total de aproximativ 80 de kilometri de drumuri judeţene din Ilfov care ar trebui reabilitate cu bani de la UE, dar şi de modernizarea infrastructurii rutiere din tot oraşul Chitila.
Un audit recent al Comisiei Europene a scos la iveală probleme grave la contractele semnate de Liviu Dragnea, preşedintele CJ Teleorman, pentru repararea a două drumuri judeţene, susţin surse guvernamentale. Dacă se dovedeşte că CJ Teleorman ar fi licitat „cu dedicaţie” proiectele către firma unor apropiaţi ai lui Dragnea, toate contractele din axa 2 a Programului Operaţional Regional (POR) pentru România ar putea fi anulate, ţara noastră riscând să piardă astfel finanţări de 743 de milioane de euro.
Zeci de proiecte sunt în pericol, 13 dintre acestea din zona Bucureşti Ilfov. Suma totală pentru finanţarea lor este de 297 de milioane de lei (echivalentul a 70,7 milioane de euro). Din această sumă, finanţare UE plus finanţare de la bugetul de stat reprezintă 240 de milioane de lei, iar diferenţa este contribuţia beneficiarului, în cazul de faţă Consiliul Judeţean Ilfov, respectiv Primăria Chitila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie