Dâmboviţa – „Cel dezavantajat de prima numărătoare a voturilor a fost Traian Băsescu şi nu Mircea Geoană“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Florin Popescu, presedinte CJ D-ta
Democrat-liberalii dâmboviţeni salută, printr-un comunicat de presă, decizia Curţii Constituţionale din România care a validat „ceea ce era evident pentru toţi românii de bună-credinţă: alegerea lui Traian Băsescu ca preşedinte al României pe data de 6 decembrie 2009“:

„Orgoliul PSD şi lipsa de sportivitate a acestui partid au determinat demersul de contestare a alegerilor la Curtea Constituţională“

„În mod sigur, victoria preşedintelui Traian Băsescu a fost clară încă din dimineaţa zilei de 7 decembrie, dar orgoliul PSD şi lipsa de sportivitate a acestui partid au determinat demersul de contestare a alegerilor la Curtea Constituţională. Acesta s-a dovedit a fi inutil prin simplul fapt că renumărarea voturilor nule din turul II al alegerilor prezidenţiale n-a produs nici o schimbare semnificativă. Trebuie însă menţionat faptul că această renumărare i-a adus totuşi un plus de voturi la nivel naţional preşedintelui Traian Băsescu, care a obţinut în urma renumărării cu 273 voturi mai mult decât Mircea Geoană. Prin urmare, dacă cineva a fost dezavantajat de prima numărătoare a voturilor, acesta a fost Traian Băsescu şi nu Mircea Geoană“, se precizează în comunicatul PD-L Dâmboviţa.

Renumărarea voturilor nule din Dâmboviţa: Băsescu + 43, Geoană + 37

În ceea ce priveşte judeţul Dâmboviţa, lucrurile nu stau diferit nici aici. Renumărarea voturilor nule a dat câştig de cauză tot preşedintelui Traian Băsescu: din 4.110 voturi nule care au fost renumărate în judeţ, s-au găsit 43 de voturi valabile pentru Traian Băsescu şi doar 37 de voturi valabile pentru Mircea Geoană.
„Partidul Democrat Liberal Dâmboviţa este convins că decizia Curţii Constituţionale de validare a realegerii preşedintelui Traian Băsescu pune capăt oricăror speculaţii în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor prezidenţiale din acest an. Cerem de aceea tuturor forţelor politice din ţară şi din judeţ să renunţe la declaraţiile de campanie electorală şi să lucreze – dacă sunt într-adevăr de bună-credinţă – pentru interesul cetăţenilor României şi ai judeţului“, se mai spune în respectivul comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img