„Constitutionalistul Boc si-a dat iar cu ciocanu-n cap”

Cele mai citite

Social-democratii damboviteni se opun Legii pensiilor, în proiectul actual. Motivele invocate de catre senatorul PSD de Dambovita, Adrian Tutuianu, sunt doua: cresterea varstei de pensionare la femei si barbati, precum si prevederea potrivit careia nu se va tine cont în calcularea cuantumului pensiei de salariul mediu pe economie.
Mai mult decat atat, Tutuianu avertizeaza Executivul ca recalcularea pensiilor de peste 3.000 de lei asa cum a declarat ministrul Muncii, Mihai Seitan, poate atrage dupa sine actionarea în judecata a Guvernului: „Statul ar putea plati sume imense cu titlu de despagubire pentru cei carora li se vor taia din pensii“, spune senatorul pesedist.
Tutuianu a criticat si intentia Guvernului de a diminua alocatiile copiilor în functie de veniturile parintilor, catalogand-o drept „ultima prostie a actualului Executiv“: „De la domnul Seitan nu ma asteptam sa vina cu vreun lucru întelept, iar constitutionalistul Boc si-a dat iar cu ciocanu-n cap. Dreptul la alocatie este un drept al copilului, reglementat ca atare prin conventii internationale pe care Romania le-a semnat; nu este un drept al parintilor“, a precizat Adrian Tutuianu.

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie