„Blestemul“ de pe DN 7

Data:

dn 7DN 7, supranumit de localnici de drumul morţii continuă să facă noi victime. Un accident deosebit de grav soldat cu decesul unei persoane a avut loc sâmbătă, 7 noiembrie, ora 18.50, pe tronsonul rutier menţinat, pe raza localităţii Valea Mare. R. Toma, de 29 de ani, din localitatea Mătăsaru, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat cu partea din faţă a acestuia pe S. Mariana, de 47 ani, din comuna Leordeni, judeţ Argeş, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din accident a rezultat decesul Marianei S. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care acest accident s-a produs.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...