„Banii pe care Consiliul Judetean vroia sa-i cheltuie pe cinematograful 3D trebuie sa mearga catre spitale sau alte obiective de investitii”

Data:

PSD Calarasi saluta intentia Guvernului de a investi in reabilitarea fostului cinematograf Orizont
PSD Calarasi saluta intentia Guvernului de a investi in reabilitarea fostului cinematograf Orizont

Banii pe care Consiliul Judetean vroia sa-i cheltuie pe cinematograful 3D trebuie sa mearga catre spitale sau alte obiective de investitii.

Organizatia Judeteana a PSD Calarasi saluta intentia Guvernului de a investi in reabilitarea fostului cinematograf Orizont din municipiul Calarasi. Aceasta decizie ne permite sa nu mai investim banii judeteni in construirea unui cinematograf 3D si ne da ocazia sa folosim banii acolo unde este nevoie de ei.

Includerea acestui obiectiv in cadrul unui amplu program de reabilitare derulat de Ministerul Culturii si de catre Regia Autonoma de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm ne permite ca, la nivel de judet, sa incepem demersurile necesare pentru schimbarea destinatiei celor 17 miliarde de lei vechi alocati de catre Consiliul Judetean pentru construirea cinematografului 3D catre alte obiective de investitii, prioritare pentru judet si pentru calaraseni, precum, de exemplu, spitalul judetean, care are nevoie de finantare pentru continuarea lucrarilor de modernizare. Credem ca in acest moment prioritara este investitia in imbunatatirea calitatii vietii calarasenilor, nu inflatia de cinematografe in municipiul Calarasi. Avem nevoie de investitii fie in ceea ce priveste sanatatea, fie in ceea ce priveste educatia, fie in ceea ce inseamna crearea de noi locuri de munca care sa duca la reducerea somajului in judet.

In acelasi timp, nu putem sa nu observam ca pentru modernizarea si reabilitarea cinematografului Orizont, Guvernul este dispus sa investeasca 50.000 de euro, in timp ce pentru cinematograful 3D, presedintele Consiliului Judetean vroia sa cheltuiasca de 10 ori mai mult. Astfel, se demonstreaza ca pozitia organizatiei PSD Calarasi a fost corecta, atunci când organizatia noastra si-a propus sa monitorizeze cu atentie si sa se opuna oricaror tentative de a risipi banii publici. Totodata, nu putem sa nu ne aratam indignati de faptul ca la nivel judetean nu s-a spus un cuvânt din partea celor care conduc judetul despre aceasta intentie a Guvernului, fapt ce ar fi permis ca in sedinta Consiliului Judetean sa putem sa discutam mai pe larg despre cele mai bune modalitati de a investi cele 17 miliarde de lei vechi destinate cinematografului 3D. Cum timpul nu este pierdut insa, asteptam din partea autoritatilor locale sa ne spuna care sunt urmatoarele obiective prioritare pentru judet, unde sa investim banii pe care ii putem economisi acum ca nu mai este nevoie sa dam jumatate de milion de euro pentru un cinema in conditiile in care spitalul judetean are nevoie disperata de finantare.

In plus, consilierii judeteni ai PSD Calarasi invita toti partenerii politici la o analiza responsabila pentru identificarea celor mai bune oportunitati de investitii cu impact real asupra vietii calarasenilor.

Biroul de presa PSD Calarasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...