„Alternative“ – „În comunitatea ta, drogurile nu îşi au locul“

Data:

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, Casa Corpului Didactic, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, Crucea Roşie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea şi Fundaţia „Floarea Ialomiţeană”, a desfăşurat, în perioada 2 – 8 mai, campania de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor, denumită generic „Alternative” – „În comunitatea ta, drogurile nu îşi au locul”.

Scopul campaniei, în contextul Zilei Naţionale a Tineretului, a fost de promovare a alternativelor la consumul de droguri, ca modalităţi sănătoase de petrecere a timpului liber.

Conceptul cheie al noii strategii manageriale este cel al redobândirii statutului instituţional al Agenţiei Naţionale Antidrog prin credibilitate şi flexibilitate, prin asigurarea transparenţei decizionale şi creşterea capacităţii de absorbţie a fondurilor comunitare.

Calendarul evenimentelor de marcare a săptămânii antidrog a cuprins activităţi de informare şi prevenire antidrog, sportive, prezentarea de filme, desfăşurarea de piese de teatru, dar şi cultivarea talentului prin artă-desen cu tematică antidrog şi cerc de lectură.

În data de 6 mai a fost desfăşurat şi un marş antidrog, fiind distribuite materiale informative în comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...