“Votaţi cu capul!” Prezervative, „marca“ PD-L

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

foto, preyervativ, marca basescuGrădina lui Dumnezeu este atât de mare încât uimirea noastră nu mai cunoaşte margini. Sincer, credeam că nimeni şi nimic nu mă mai poate surprinde. M-am înşelat amarnic. Imaginaţia liderilor de partid se poate lua la trântă oricând cu regizorii hollywood-ieni în căutare de senzaţii tari. Am văzut, de-a lungul şi de-a latul campaniilor electorale care mi s-au perindat prin vârful peniţei gazetăreşti, tot felul de materiale propagandistice, prin care partidele încercau să-şi apropie electoratul, să-l convingă să le dea girul. Găleţi, tricouri de diferite culori, pixuri, brichete, calendare, brelocuri, geci, căciuli şi fulare, baloane, peşte, pui, făină, zahăr, ulei etc. Din acest straniu bazar lipsea ceva, la care nimeni nu s-a gândit. Prezervativele. Această idee năstruşnică, să nu-i spunem altfel, aparţine PDL Călăraşi. Menţionăm că semnalele, în prima fază, au fost trase de preşedintele PNL, Răducu Filipescu, într-o conferinţă de presă, care, la rându-i, a spus că se consideră siderat de imaginaţia PD-L.
Dar să analizăm puţin înscrisurile de pe cele două faţete ale ambalajului prezervativului. Pe prima faţă, la modul imperativ, suntem somaţi să „folosim prezervativul“, să „votăm DA la referendum“ şi să „micşorăm numărul de ticăloşi“. Sincer, sunt siderată la gândul că Instituţia Parlamentului a adăpostit 19 ani nu parlamentari, nu oameni, ci ticăloşi. Să înţelegem că din cei 171 de ticăloşi care vor trebui să părăsească scena politică, nici măcar unul nu aparţine P.D.-L-ului?
Pe faţeta a doua scrie „foloseşte prezervativul“, „votează preşedinte“ şi „gândeşte cu capul“. Uimiţi de aceste produse marca PD-L Călăraşi, am contactat un membru din conducerea partidului care ne-a declarat că: „într-adevăr, ideea a fost a unor persoane din organizaţia Călăraşi, dar care până la urmă s-a constatat a nu a fi una prea bună“. (M.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie